Dimitri's Greek Food Heumen

Grieks restaurant Dimitri’s in Heumen

Over Dimitri’s

Dimitri’s Greek Food is een Grieks restaurant, gevestigd in een nieuw pand aan de rijksweg 206 in Heumen, een centraal gelegen dorp aan de rand van de A73. Heumen ligt precies tussen de dorpen Malden, Molenhoek en Overasselt in. Ten zuiden van Heumen, net over de Maas, ligt de stad Cuijk. Het centrum van Nijmegen ligt Ten Noorden van Dimitri’s op nog geen 10 km afstand.

De omgeving van Heumen kent veel toeristische plekken en gebieden. Zo is de Mookerplas een ware trekpleister. Hier kunt u in de zomer aan het strand zitten, zwemmen of met een bootje over de plas varen. Ook het natuurgebied er omheen leent zich tot een mooie wandelomgeving .

Rondom de Mookerplas bevinden zich veel horeca gelegenheden. Zo zijn er tal van restaurants te vinden in Plasmolen. Een dorpje hier vlakbij. Op nog geen steenworp afstand bevindt zich het Van der Valk Molenhoek hotel. Voor alle voor jonge, oude, leisure en zakelijke hotelgasten en toeristen zijn er naast het restaurant Van der Valk Molenhoek, nog veel andere goede restaurants in de buurt te vinden. Zo ook ons Grieks restaurant Dimitri’s! 

Dimitri’s is goed bereikbaar vanaf elke richting. Ook als u op doortocht naar Duitsland bent is het zeker de moeite waard om ons Grieks restaurant te bezoeken. Reserveer nu een plekje!

Dimitri's
Dimitri's
Dimitri's Greek Food Bar